Trævinduer og døre

Europæiske trævinduer

Traditionelle Holzfenster IV68   Traditionelle Holzfenster IV78 

Trædøre, Hebe-Schiebe-Tür (HST), Falttüren

 drzwi drewniane   drzwi drewniane przesuwne hst    drzwi drewniane harmonijkowe

Skandinaviske trævinduer, Alu/træ vinduer

Skandinavische Holzfenster Nordline   Skandinavische Holzfenster Aluclads       

Engelske vinduer (sash, casement)

Englische Holzfenster (sash, casement)   Englische Holzfenster (sash, casement) 

Vinduer på taget

Dachfenster mit Obenbedienung   Dachfenster mit Untenbedienung

 

Trævinduer er en imponerende kombination af æstetiske og økologiske, naturlige materialer med innovative designløsninger, der giver en høj kvalitet, varme- og lydisolering.
Omhyggelig udvælgelse af limtræ, og særlige teknologier af tørring og krydderier sikrer, at du altid købe trævinduer med den højeste ydeevne.
Teknologien af trævinduer i standard IV 68, IV 78 og IV92 udførte med "eurogroove" tillader brugen af hardware såsom montering kuvert MACO, som giver mulighed for at have bade sidehængt eller dreje-kip vindue med mikroventilation. I denne teknologi udfører vi standard vinduer, buede vinduer og trapezformede døre, skydedøre PSK og HST, foldedøre. Lidt forskelligt fremstiller vi historiske vinduer (renovering vinduer).

Denne standard vinduer indadgående dedikeret til det europæiske marked. Disse produkter er malet tre gange ved anvendelse af uigennemsigtig maling (RAL eller NCS) og også imprægneret. Det er også muligt at anvende såkaldt glasur, som har til formål at vise strukturen af træet.

Et yderligere element kan være aluminium dækker, der bruges på ydersiden og kan males i alle farver. De forbedrer udseendet af vinduet og forlænge dens levetid med op til 30 år, hvilket også reducerer vedligeholdelsesomkostninger.Skandinavske vinduer er et godt alternativ til de indadgående vinduer. Det er en traditionel design, ofte med en rille omkring karmen som findes i Sverige, Norge, Danmark, Finland og England og er ideel til disse betingelser. Et helt andet design giver mulighed for mere lys, bedre forsegling ydeevne og andre interessante åbningsfunktioner. Skandinaviske vinduer åbner normalt op på ydersiden, så du kan drage fordel af det indre rum omkring vinduet.

Udstyret med fittings af kendte producenter såsom: Spilka, IPA, SECURYSTYLE, ASSA ABLOY. I denne teknologi kan du få: pivot vinduer (top sving) med en begrænser, vinduer åbner udenad lukket på kroge eller dørhåndtaget (sidehængt), ikke-åbne vinduer (butiksvinduer), altandøre (gårdhave). Til produktionen anvendes træ limet fyrretræ eller meranti træ. Den mest almindeligt anvendte maling er uigennemsigtigt S502Y NCS eller RAL 9010, som afspejler den traditionelle farve anvendes i Skandinavien.

Svenske type vinduer er fremstillet også i træ og aluminium-system (ALUCLADS). I dette tilfælde, aluminium hætten beskytter træ ramme og karm på ydersiden af vinduet, så vinduet ser godt ud efter mange år. Det er den perfekte løsning til alle disse vinduer som er udsat for konstante skadelige atmosfæriske faktorer som solen og havet klima. Træ aluminium giver en større mulighed for vinduer, for eksempel tillader de brugen af tre- eller fire ruder.


 
Engelske type vinduer er meget forskellig fra vinduerne i andre dele af Europa. Disse er traditionelle produkter, som findes in England, Irland og Island og er ideel til disse betingelser. Et helt andet design giver mulighed for mere lys, bedre forsegling ydeevne og andre interessante åbningsfunktioner. Engelske vinduer åbner normalt op på ydersiden, så du kan drage fordel af det indre rum omkring vinduet.
Det sker ofte, at et vindue i Storbritannien, fremstilles ved at kombinere flere mindre strukturer med hinanden, så. (Bay eller bue vinduer), der giver bygningen en historisk og unikt udseende.

Udstyret med fittings af kendte producenter såsom: Spilka, IPA, SECURYSTYLE, ASSA ABLOY. I denne teknologi kan du få: pivot vinduer (top sving) med en begrænser, vinduer åbner udenad lukket på kroge eller dørhåndtaget (sidehængt), ikke-åbne vinduer (butiksvinduer), altandøre (gårdhave). Til produktionen anvendes træ limet fyrretræ eller meranti træ. Den mest almindeligt anvendte maling er RAL 9016 som afspejler den traditionelle farve anvendes i Storbritannien.